Allt och inget

Tidsfördriv

När man inte kan gå på bio får man fixa bio hemma! Det är ju sen gammalt 😌
Tur också att det har kommit ordentligt med snö nu!! Började tröttna på den enda aktiviteten vi småbarnsfamiljer kan ta oss för just nu – att hänga i lekparker dag ut och dag in. Det är helt sjukt vad fullt det är i alla lekparker nu för övrigt, aldrig varit med om dess like! Men nu kan vi åtminstone åka pulka, bygga snögubbar, kasta snöbollar….. Etc. Win!

Snaaaaart börjar det glada 20-talet, va!? Så som det gjorde på förra 20-talet efter spanska sjukan. Sen kom glam, glamour, flappers, art deco, lönnkrogar, shinglat hår, charleston… och kvinnlig rösträtt ja 👌🏻 Så det är såklart vad vi har framför oss nu också tänker jag. 100% kul! Att bli av med Trump som president var en bra början måste man ju säga 😄

Bästishäng är också ett härligt tidsfördriv ❤️

Vi har ju inte precis lite att göra i huset heller, vi kan inte säga att vi är sysslolösa 😄 bara under januari har jag hunnit bredspackla och måla om köket, Johan har byggt färdigt täckskivor osv, vi har målat om Ems rum (igen!) plus köpt en ny garderob till henne, och snart är trappan färdig. Igår ringde mäklaren med en riktigt härlig värdering av huset också – så då känns allt slit extra värt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s