Allt och inget

Nyårsafton

Vi har skapat en tradition i vår familj där vi bakar en tårta i mellandagarna, detta är tredje året vi gör det – så kul! Det vi gjort är alltså att baka tårtbottnar, göra fyllning och marsipan helt från scratch, så det blev vit chokladganache, limemarinerade hallon och glasskräm som fylllning. Mums! Försöker alltid att lägga till något nytt varje gång också, så denna gång prövade jag att marmorera marsipan. Enkelt men effektfullt! Nästa år kanske vi får öva på att göra blommor och dekorationer också, men jag gillar den minimalistiska looken också 😊 Gott nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s