Allt och inget

God jul och bye bye 2020!

Jag och min stortjej på julafton ❤️

Detta år ett liv, va? Herregud vad händelserikt det varit – och då var inte 2019 direkt lugnt det heller 😄 om man bortser från pandemin som kom och vände upp och ner på livet för alla på hela jorden – så har det varit ett bra och spännande år. Otroligt lärorikt och utvecklande, på olika plan! Jag känner att jag utvecklat både min relation till mig själv, till min man, till våra barn och till mina vänner. Det har helt enkelt blivit tydligt vilka som alltid kommer att finnas där, och det är mitt mission i livet att finnas där på samma sätt för dem. Vilket är otroligt fint, jag har nog aldrig haft så bra och nära och äkta relationer som jag fått i år – vilket kanske mest handlar om att jag vågat ta för mig och visa vem jag är på riktigt. Året har verkligen haft sina toppar och dalar men jag känner att jag avslutar det på topp. Det är otroligt när jag tänker tillbaka på var jag befann mig för bara 1 år sedan. Så tacksam!

Jag ser fram emot att säga hejdå till 2020 och hej till 2021. Vi ska förstås fortsätta renovera vårt hus och nästa år väntar både badrumsrenovering, ändring av planlösningen på nedervåningen, total makeover i trädgården – och så ska huset målas vitt. Allt är planerat in i minsta detalj, det blir kul! Häng med på @vartlillagula på Instagram vetja 😃

Sedan fyller ju vår stora tjej 7 år och vår lilla 5 år nästa år, vilket såklart ska firas ordentligt – vi hoppas att pandemin hunnit lägga sig en hel del till dess nu när vaccinet äntligen börjat rulla ut. Jag ska också fortsätta skriva, skriva, skriva nästa år – oavsett om det blir i denna blogg eller om jag byter plattform/format. Vi får se. Men skriva kan jag inte sluta göra – det är alldeles för viktigt för mig. Hoppas ni får ett härligt nyårsfirande – gott nytt år! 🥳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s