Allt och inget

Vi glädjer oss bäst vi kan

Med risk för att sparka in öppna dörrar, men hur heligt trött är man inte på den här pandemin nu? Sedan de nya restriktionerna kom har vi ställt in alla kompishäng och aktiviteter vi överhuvudtaget hade inbokat, från lekdejter till glöggmingel. Och det är så jääävla tråkigt, men också såklart nödvändigt. Vi handlar också i princip bara mat och annat på nätet numera och när vi nån gång måste vistas bland folk kör vi munskydd, både vi vuxna och barnen. Det kändes konstigt i början, men det är ju faktiskt väldigt många som har det nu, så man blir inte så utstirrad som jag trodde innan. Och barnen tycker otippat nog att det är spännande med munskydden, och använder dem frivilligt. Annars hade de såklart sluppit, de är ju inte så stora än. Men vi vill verkligen slippa det där sjuka jävla viruset (peppar peppar osv)….

Det som är skönt just nu är ju ändå att julen är på ingång, så vi går all in på det – vi kommer köra en mixad paket-/ och aktivitetskalender, nissedörr med nissebrev, pixi-kalender från mormor och morfar, och såklart TV-kalendern. Så, fullt upp varje dag. Sedan får det bli en massa julbak! Igår kväll gjorde jag och Johan en stor sats pepparkaksdeg medan vi lyssnade på julmusik – så mysigt och riktig kvalitetstid!

Något annat vi pysslat med syns på bilden – har nämligen färgat barnens hår rosa i en ombre! Färgen är såklart inte permanent, utan håller i upp till 3 tvättar. Blev så fint! Nästa gång testar vi en annan färg, blev själv brutalt sugen på att tona topparna i någon rolig färg 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s