Allt och inget

Att stänga ner och göra vinter

Och plötsligt var det riktig höst, fasen vad kallt det är på morgnarna nu. Riktigt krispigt är det, frostigt och härligt. Ja, jag gillar ju det! När det är sommar och varmt så funkar jag inte riktigt. Det är för varmt, känner mig mest trött och dåsig då. Nu, däremot, blir man ju faktiskt pigg när man går ut och går!

Det trista är väl egentligen bara att vi måste pausa alla våra utomhusprojekt som vi påbörjat. Vi flyttade ju in i ett hus med en riktigt dåligt skött djungel till trädgård. Så, förutom all renovering vi gjort inomhus sedan maj, så har vi även försökt tämja djungeln… har klippt ner så mycket buskar, häck och rivit så mycket ogräs att det är otroligt. Och vi är inte klara än! Dessutom har vi tagit bort flera stycken buskar, rivit upp stubbar och planterat nytt gräs och en syrenhäck. Och såklart byggt! Ny altan (förberedd för pergola som kommer nästa år) och lekstugan vi tog med oss från förra huset, som vi byggde nytt skärmtak och ny liten altan till, målade om osv. Och ändå är det så sjukt mycket kvar att göra 😂 nästa år väntar stora förändringar på framsidan, då ska vi riva altan och entrétrappen på framsidan, riva bort hemska stenplattor och anlägga grusplan och -gångar istället. Plus plantera massor med blommor och bärbuskar förstås! Fläder är också ett måste. Längtar till dess, vi har en så tydlig vision för vår trädgård så det ska bli fantastiskt kul att förverkliga den. Men nu bommar vi igen lekstugan, plockar in altanmöbler och gör vinter. Och fokuserar på att göra fint inomhus 🥰

Skönt att vi hann bygga ny altan i år åtminstone!
Visionen om grusad uteplats på framsidan och samtidigt massa lummig grönska 😍
Här ska det hända mycket nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s