Emilia <3

And so it begins…

Liten febris ❤️

… Vabben, alltså. Två veckor av skola och förskola tog det innan det blev sjukstuga (och, såklart, karantän hemma). Ja, Em har alltså börjat i skolan! Nu är hon en stor skoltjej, mycket känslosamt för hennes blödiga föräldrar, vi fällde båda lite tårar när det var dags att skjutsa henne till första skoldagen. Vår lilla, lilla unge har blivit så stor! Att det liksom är 7 år sedan hon flyttade in i min mage som ett litet, litet frö är lika otroligt. Tänk att tiden skulle gå så fort, och tänk att vi skulle sitta här 7 år senare med de två finaste ungarna på jorden!? Vi är fast beslutna om att alltid stötta dem och hjälpa dem att utvecklas på de sätt de vill. Att alltid uppmuntra dem till att vara sig själva, lyssna på sin magkänsla och stå upp för det de tror på, även om det går emot vad andra tycker. Det önskar både jag och Johan att vi lärt oss tidigare nämligen, men det känns fint att äntligen börja agera på det sättet och att därmed kunna hjälpa våra barn att göra detsamma. Helt enkelt att aldrig acceptera att vara någons dörrmatta. Ett högaktuellt ämne när man pratar om skolan… de kommer ju, precis som vi och alla gör, möta personer som inte är snälla. Som inte är intresserade av vad de vill eller inte. Som är osäkra på sig själva och tar ut det på dem. Det är liksom bara att hacka i sig. Det viktiga är ju hur man tänker om det och hanterar det. Jag kan ändå känna att det jobbiga man själv varit med om kommer till nytta genom att man kan ha förståelse när ens egna barn går igenom olika saker i skolan, med vänner osv. Och då är vi redo att stötta och lyssna, alltid ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s