Familj & vänner

Höstsuget

Hösten är verkligen här nu! Det har varit en härlig sommar där vi varvat byggande och renoverande med att hänga på stranden och i augusti åkte vi och badade från en brygga på kvällarna. Väldigt mysigt och barnen älskade att få öva på att hoppa olika hopp från kanten. Men typ i lördags så kom höstkylan och direkt fick jag lust att göra långkok, höstgrytor och dricka rödvin (som annars inte är någon favorit för mig 😄). Jag drog därför ihop en boeuf bourguignon som fick puttra ett par timmar, sedan var det mysigt att äta den ihop med familjen medan jag och Johan drack ett glas d’asti som var otroligt lättdrucket och gott. Och därmed var hösten invigd! Dock längtar vi redan efter julen, både jag och barnen. Ser fram emot att lyssna på julmusik, att baka pepparkakor, lussebullar, koka knäck, baka vörtbröd, bjuda in på glöggmys… ah! Men det är ju ett litet tag kvar ändå. Så lite fler höstgrytor hinner vi med 😉

Middag med honom ❤️
Och att sen få krypa ner här är ju 👌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s