Allt och inget

Long time no see!

Nu var det länge sedan jag var inne och skrev något här! Överhuvudtaget har jag ju inte skrivit så mycket här i år, tyvärr. Det har dock sin förklaring.

Jag har haft den här bloggen i många år. Den har funnits med mig sedan 2011 – genom mina graviditeter, bebisåren, vårt bröllop osv. Toppar och dalar. Och jag har alltid känt mig fri att uttrycka mig som jag vill här, jag älskar dagboksformen (har 18 dagböcker på vinden från min uppväxt, så det är inget nytt för mig). Men. Nu känner jag mig inte fri längre, de ord jag skriver här granskas och används emot mig i någon typ av maktspel i mitt privatliv vilket jag veheherkligen inte har lust med. Jag vill inte känna mig granskad och dömd från alla håll och kanter på min egen plattform, att en del individer ska vända upp ner och ut och in på mina ord för att utmåla mig till något jag inte är – när jag egentligen bara skriver för mig själv och för de som gillar att följa mig. Därav den långa tystnaden.

Men att skriva är livsluft för mig och jag vill verkligen fortsätta blogga! Har funderat fram och tillbaka hela sommaren på om jag ska lägga ner den, men nej. I ett antal år hade jag flera tusen läsare i månaden, och det är jag väldigt stolt över. Jag har fortfarande runt 1000 läsare i månaden (trots det senaste årets skrala bloggande!) och jag har fått så mycket fin respons genom åren, och det vill jag verkligen inte tappa!

Jag väljer nu att ta tillbaka makten över min blogg och skriva precis det jag känner för här. Ni som är här inne bara för att hålla koll på vad jag gör och döma mig – kan inte ni strunta i det och låta mig vara bara?

Från och med nu kommer jag inte svara på nedlåtande kommentarer som kommer in – det här är en positiv plats! Men kommentera gärna i övrigt, för det uppskattar jag enormt ❤️ 😊

Så tack och hej haters – hej igen fina bloggläsare! I’m back!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s