Emilia <3

Emilia 6 år!

När äldsta dottern fyller 6 år! Skolbarn i augusti 😱❤️ Vi firar med våffelmiddag ikväll på frökens begäran, och lagom till det fick vi klart nya badrummet igår! Mycket har skett i huset på de två månader som gått, och bäst är att följa det på @vartlillagula på instagram om man vill. Eller min egen insta @josiefinare om man så vill 😊 nu ska vi plantera lite blommor och fixa fint inför ikväll – medan Johan bygger upp lekstugan i trädgården. Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s