Hem & inredning

Renovering pågår

Emilia i sitt nya rum! (om nån tycker det ser farligt ut med elledningen som hänger och dinglar framför så kan jag meddela att elen naturligtvis är avstängd 😊). Ja, vi gör ju inte så mycket annat än att renovera vårt hus just nu. Vi har rivit ut det mesta på övervåningen (det var faktiskt riktigt roligt att få gå loss totalt på att slita ner allt fult 😄) för att få bort bastun, få större sovrum och bygga nytt badrum – och nu är det dags att börja bygga upp de nya väggarna! Man ser på bilden var rummen kommer gå, där Johan satt upp reglar 😊 Själv river jag tapeter (hejdå glasfiberväv! See you never!), spacklar, latexar kanter, målar tak och väggar – och imorgon levereras nya köket så då ska jag börja skruva ihop skåpen. Det är ett hårt slit allt detta, men också så jääääkla roligt!! Har ju hört att många par irriterar sig på varandra i renovering, men vi går mest runt och high fivear varandra, haha. Vi har så roligt och är så glada att få göra detta ihop. Vi trivs som fisken i vattnet helt enkelt. Men det ska också bli roligt att se slutresultatet sen 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s