Familj & vänner

Dags för 2020!

God fortsättning! Hoppas ni alla haft ett härligt nyårsfirande. Själv hade jag det riktigt bra, vi firade ihop hela familjen och så kom min vän My och hennes dotter Ines hem till oss och på kvällen gick vi över till våra grannar, vi serverade en förrätt på lantchips, rom, gräddfil, rödlök och dill. Sedan fick vi en megagod huvudrätt i form av hummerrisotto, alltså mmmm! Sedan hade jag gjort en cheesecake på oreobotten, hemkokt saltkolasås och mjölkchokladmousse som var väldigt god. Till barnen hade vi gjort en typ av enhörningscupcakes som gick hem rätt bra. Vi körde spelkväll när barnen hade somnat och skålade i champagne vid tolvslaget. Mycket trevlig kväll!

Detta är nog första gången som jag faktiskt ser fram emot det nya året. 2019 var ett riktigt jävla skitår, största delen av den hade jag riktigt grav dödsångest som gjorde att jag var sjukskriven en period. Mot slutet av året lättade det upp, men då kom istället beslutet om skilsmässa, som gav mig starka stressymptom som jag fortfarande är sjukskriven för. Jag var så trött och less på 2019, och det var en fröjd att fira in 2020. Nytt år, nytt årtionde, och ett nytt liv som ensamstående. Känner mig lättad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s