Mina tankar

God jul

Vad skönt det är att inte vara ovän med den man skiljer sig från ändå. Vi kör julen ihop hos mina föräldrar precis som vi hade planerat, och nästa vecka kör vi nyårsafton ihop med våra grannar. Så skönt att vi kan ha en bra relation trots att vi inte är ett par längre. Tänk vilken dröm det vore att kunna fortsätta fira högtider och barnens födelsedagar ihop utan att det känns konstigt. Vi får hoppas och aldrig sluta jobba på att ha en bra relation som vänner och föräldrar till våra barn. Är inte så orolig för det faktiskt, det ligger inte för någon av oss att gå runt och känna agg mot varandra. Visst har vi haft en hel del diskussioner senaste veckorna, visst har det varit irriterat ibland. Men diskussionerna har alltid lett till att vi förstår varandra ännu bättre och kommer överens om hur vi vill att allt ska bli. Otroligt tacksam för det! I början av januari sker separationen och då sätter vi igång att ansöka om skilsmässa, lägga ut huset till försäljning och så vidare. Bodelningsavtal gick snabbt att komma överens om i alla fall, skönt nog.

Just nu längtar jag så mycket efter min egen lägenhet. Tänker varje dag på det och hur jag ska inreda den och bara känslan av att få klara mig själv. Ta ansvar för mig och barnen SJÄLV. Lovely!

Men först ska vi ha en härlig jul och nyår! God jul allihop! ❤️

4 reaktioner till “God jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s