Hem & inredning

Snart i en inredningstidning

Vass i rosa solnedgång vid strand-promenaden där vi bor ❤️

Nu är det roliga och spännande saker på gång! Bland annat så ska vi och våra fina grannar vara med i ett inrednings-reportage om några veckor! De kommer att fotografera både kök/vardagsrum och sovrum, alltså peppen vi känner inför detta! Speciellt roligt också att det är tillsammans med våra grannar också, de som flyttade in i huset bredvid för bara 2,5 månad sedan men som snabbt blivit nära vänner till oss. Tänk att få göra detta roliga tillsammans med dom – wow!

Direkt efter att vi bestämde oss för att säga ja till erbjudandet så började planerna på allt so måste fixas för att det ska bli fotovänligt. Till exempel har vi dragits med ett gäng köksstolar som var fula med avskavd färg redan när vi fick hem dem för 3,5 år sedan, och det har inte blivit bättre sedan dess heller. Därför blev det en snabb beställning av nya stolar, skönt att det här blev den goda anledningen att få tummen ur och äntligen göra det. Vi slog till på dessa från Rowico, vi har ett runt matbord från samma märke som vi är nöjda med, så därför tänkte vi att även deras stolar borde ha bra kvalitet. Vi har också beställt en ny vardagsrumsmatta i en mörkgrå färg, vi har haft en liknande i ljusgrått (som Stella ritade ett tjockt svart tuschstreck på som jag skrubbat och skrubbat på men som aldrig går bort) och en från House Doctor som jag förstörde genom att tvätta i tvättmaskinen på 30 grader (och klarar den inte det var det inte menat är min fasta ståndpunkt). Så nu fick det bli en mörk färg så att fläckar inte syns lika bra! Tredje gången gillt osv 😄

Förutom det är det nog mest lite piff som behövs, vi drog en repa till Søstrene Grene igår och införskaffade en del, men jag känner mig inte helt nöjd än. Men det kommer! Och otroligt roligt att få en god anledning att fixa och dona på detta sätt så att det äntligen blir ett komplett inrett hem! Kommer förstås hålla er uppdaterade kring när numret kommer ut i butik om ni är intresserade av att titta 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s