Familj & vänner

Regnigt fredagsmys

Torsdagar är den längsta dagen på mitt jobb, då jobbar vi 8-19. Inte fantastiskt direkt, men det är ändå värt det, för det innebär att jag slutar 13 på fredagar! Vilket betyder megatidig hämtning på förskolan till min och barnens glädje, och dessutom massa möjligheter till mys och lek innan helgen ens har börjat! Idag var ju en väldans regnig dag, så det fick bli bakning och titta på film. Nu väntar barnen spänt på att få bjuda grannkompisen Josephine på kvällsfikat de bakat medan vi tittar på Saltkråkan. Bra fredagsmysfaktor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s