All about kids

Sommarparadis

Nu är jag och barnen hemma igen efter fyra dagar på resande fot med min mamma! Det har varit både mysigt och jobbigt, såklart roligt att springa runt på Astrid Lindgrens värld och besöka inspelningen av Sommarlov i Beijers Park (Malmö), men det har också varit långa dagar för kidsen med mycket tröttgnäll och trots, framförallt de dagar då vi rest runt med tåg. Stella lämnade ju sina nappar på Kolmården för en vecka sedan och hon har så svårt att lugna sig och komma till ro när hon blir ledsen eller trött utan napparna. Det är nästan omöjligt, hon har fått diverse snuttisar, snuttefiltar och gosedjur men när hon är trött eller arg så kastar hon dem all världens väg och vill inte se dem, då ropar hon bara efter ”näppuwe”, vilket är något slags nytt bebisspråk för nappar som hon börjat säga senaste tiden. Det är inte lätt att vara liten alltid, heller…

Det var alltså otroligt skönt att komma hem i torsdags och igår gick Johan också på semester. Så nu kan min riktiga semester också börja, till slut! 😄 Vi vet inte riktigt vad vi ska göra denna semester, vi valde att använda det mesta av våra semesterpengar till att bygga staketet, insynsskyddet och köpa utemöblerna. Totalt värt det, för nu har vi som vårt eget sommarparadis här, det har dessutom flyttat in nya grannar i området som har en 4-årig dotter som direkt blivit barnens bästa kompis och nu springer de mellan våra hus dagarna i ända. Vi får verkligen bryta isär dem på kvällen när det är dags att gå och sova! Vi och grannarna kompletterar varandra rätt bra eftersom vi har lekstuga och vattenlek medan de har studsmatta och en barnpool. Så det finns massor att göra! Vi kommer dessutom väldigt bra överens med flickans föräldrar, så det är kul för oss också och det gör ingenting om vi bara hänger här i sommar. Möjligtvis tar vi en tripp till Johans syrra på västkusten, men vi får se. Vi har det fint i vårt eget sommarparadis!

Lekstugan och hästarna som betar i hagen precis bakom vår trädgård ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s