All about kids

Sommarklipp

Det var dags för en hårklippning för barnen. Som ni ser på bilden så var Ems hår nere vid midjan igen (helt sjukt att det växer så fort!) och väldigt jobbigt att ha och göra med varje dag med tanke på hur tovigt det blev jämt. En hel del fick ryka, helt enkelt. Även om det också är lite tråkigt, för det är så roligt att fixa med frisyrer på ett långt hår! Får trösta mig med att det snart är nere vid midjan igen 😄 Även Stella gick till slut med på att bli klippt, hennes hår består till hälften av fina korkskruvslockar och resten är spikrakt, haha. Visste inte ens att det var möjligt att ha både lockigt och spikrakt på samma gång! Tänk vad man lär sig av sina barn ändå 😄 jag tog av en ganska bra bit även på henne, så nu är det inte lika stripigt längre. Skönt inför sommaren!

Hjärtan ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s