All about kids

Guldkorn i småbarns-vardagen

Sista dagen på jobbet-selfie

Jahapp, så har man börjat nytt jobb nu då. I tisdags blev jag avtackad på ett jättefint sätt med citronmarängpaj, blommor, presenter och tal av min chef, min kollega/vän Batol och mig själv. Jag grät även en skvätt över att behöva lämna de underbara människor jag lärt känna på jobbet. Det har verkligen känts som att ha fått hänga med ett gäng kompisar varje dag, underbart nog, och jag hoppas verkligen få uppleva det igen.

I onsdags var det sedan dags att börja på mitt nya jobb, och det är ju alltid himla jobbigt. Att vara ny på jobbet alltså, herregud vilken stress. Stress över att man inte fattar någonting, känner någon eller kan några rutiner. Man vet ju dock att det kommer gå över med tiden, men usch och fy för att vara ny. Jag längtar tills jag känner mig van och självsäker i min nya arbetsroll! Till dess sitter jag ner i båten och försöker lära mig hela mitt nya och otroligt omfattande jobb.

På fredagar slutar jag numera kl 13 (loooovely!) och jag firade denna första fredag med att plocka upp tjejerna för en fredagsfika på ett café. Efter att vi köpt fika och satt oss vid ett bord blev Stella skitsur för att hon inte fick min macka istället för sin kaka (jag hade inte ätit lunch än!), så hon slängde sig naturligtvis ner på golvet under bordet, började slänga av sig skor och strumpor, sparkade ut stolarna så folk inte kunde gå förbi och bara ”uuhuuuuuh-ade” på sitt vanliga vis. Samtidigt sitter Emilia på min andra sida mumsandes på sin semla, helt och hållet obrydd över vad lillsyrran pysslar med och kommenterar gulligt ”vad trevligt det är att sitta här och fika tillsammans, mamma”. Kunde ju inte låta bli att skratta då. Alltså mina barn. Underbara på sina helt egna sätt 😄

Vi brukar kalla henne för den lilla skurken när hon får sina otroliga vredesutbrott. Med mycket kärlek, såklart 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s