Familj & vänner

Möhippa i helgen

I helgen har jag varit på möhippa! Det är ju ingenting man kan skriva om före det sker av uppenbara skäl, men den planeringen är någonting jag pysslat med hela hösten i princip. Det är alltså min kusin Rebecca som ska gifta sig i mars och igår höll vi själva hippan, uppe i Umeå!

Jag hade bestämt mig för att ta bilen upp och försökte köra upp redan i fredags, men tack vare stormen Jan, jobbiga kastvindar och avstängda broar så bidde det inte så. Jag fick istället mellanlanda på ett hotell i Sundsvall och sedan gå upp kl 04 dagen efter för att fortsätta uppåt istället, Umeå ligger ca 30 mil ovanför Sundsvall 😅

Beccas kompis och syster åkte hem till henne på lördag morgon för att kidnappa henne till hippan, och sedan körde de henne med ögonbindel till ett hotell där vi andra väntade (försökte oss på ”Team Bride”-tatueringar på kinden, men de släppte tyvärr ganska snabbt, troligtvis pga smink.) Sedan blev det hotellfrukost i ett avskilt rum på hotellet innan vi for vidare in i Umeå för roliga aktiviteter – Prison Island hette stället vi var på. Det är ungefär som escape rooms fast att det är enskilda celler där man ska klara av olika uppdrag, vissa mer fysiska och andra där man behövde använda hjärnan mer, och på så sätt samla poäng. Det var sååå kul!! Jag älskar ju escape rooms, så det här var helt i min smak, jag fick tex köra både Mission Impossible uppdrag och slajda runt bland röda laserstrålar och även lösa knepiga matteproblem (vilket jag kunde otroligt nog!!!) hoppas även att Becca gillade det 😄

Därefter åkte vi alla en lång bit utanför stan, nämligen hem till Beccas vän Maria som bor i stort hus på landet. Hon hade lagat mycket god mat (älg skjuten i närheten av deras tomt, otroligt norrländskt 😄), spelade beer pong, Becca fick göra olika uppdrag genom att smälla ballonger, hon sköt luftgevär och därefter bastade vi och badade bubbelpool.

Maria hade också varit extremt ambitiös och gjort 10(!!!) efterrätter. På riktigt alltså, bakat alltihop själv, från grunden. Ska se om jag kommer ihåg allt: två sorters cupcakes med olika frosting, två sorters Cake pops, två sorters parfait, vit choklad-pannacotta, chokladmousse, prinsesstårta, pull apart-cake i form av en brudklänning, chokladfondue, dekorerade kakor….. till och med fler än 10 desserter alltså. Helt otroligt! Mycket bra hade hon gjort det också, det var väldigt gott. Runt midnatt hade de flesta åkt hem och då var jag, Becca och en tjej som heter Ingrid kvar hemma hos Maria. Vi fick då färgskiftande mojitos, ostbricka och så spelade vi Speak Out och skrattade tills vi grät innan vi gick och la oss, jag och Becca delade säng. Otroligt skönt att få sova efter att ha varit igång 20 timmar i sträck 😅

Tidigt i morse satte jag mig i bilen och åkte de 70 milen hemåt, 10 timmar tog det med matstopp tack vare snömodd. Men det var det värt! Hoppas Becca tyckte om möhippan, det gjorde då jag 😉

Dessertbordet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s