Familj & vänner

Nya utmaningar

Nu har jag bara fyra arbetsdagar kvar på mitt nuvarande jobb (vägledning/samordning för nyanlända på en kommun i Stockholm) och på onsdag nästa vecka startar jag mitt nya jobb! På det här jobbet har jag varit i 1 år och 8 månader (säger Linkedin), så det är egentligen inte så lång tid. Men det har gett mig så OTROLIGT mycket att jobba här. Jag har fått så många lärdomar om mig själv, om hur det är att arbeta med nyanlända, om arbete på en kommun, i projekt och exakt hur mycket teamkänsla och jävlar anamma en arbetsgrupp verkligen kan ha. Fantastiskt verkligen, och jag kommer sakna min grupp så mycket. Kan det ens bli lika härlig stämning på nästa jobb? Lika peppigt, roligt, humoristiskt, engagerat och intressant? Jag hoppas på det! Jag måste i alla fall gå vidare till nya utmaningar nu eftersom jag ändå har en riktning i åtanke för min karriär. Och jag måste jobba mot det målet för att känna motivation, jag brinner för att lära mig nya saker, och det kommer jag verkligen få göra på nya jobbet. Jag kommer lämna min bekvämlighetszon och gå över till för mig helt nya områden. Spännande! Och läskigt. Men mest spännande 😄

Jag och två av mina kollegor som även blivit nära vänner gick till Mr Cake igår som en slags avskedsfika. Kommer verkligen sakna att träffa dem varje dag, men vi kommer såklart fortsätta träffas ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s