Familj & vänner

Äntligen jullov

Lunch på Paradiset i Sickla innan vi gick på bio!

God fortsättning osv! Julafton var riktigt intensiv (blir lätt så med fyra energiska barn upp till 4 år…) men härlig! Och nu kör vi stenhårt på jullovsmys för att njuta järnet innan vardagen drar igång igen. Vi har hunnit med att se Bamse och dunderklockan på bio, jag och Johan har haft en date night då vi åt middag på At Six och såg Grindelwalds brott (som helt otippat var alldeles för känslosam för mig, fick på riktigt hålla i mig för att inte hulkgråta vid flera tillfällen). Barnen sov då över hos mormor och morfar, vilket de alltid gillar. Dessutom har vi varit på släktmiddag hos min faster, lekt med kusinerna hemma hos barnens farmor och farfar, åkt pulka, reashoppat…. ja, en hel del. Vi planerar också att åka till simhallen någon dag och så ska Emilia få baka en prinsesstårta till nyårsafton. Hon har nämligen frågat om att få göra det hela hösten eftersom hon älskar både att baka och äta tårta. Jag tänker att vi kör all in och gör egen marsipan, egen sylt och vaniljkräm, allt! Bara för att det är kul att testa, har aldrig gjort det förr. Det kan ju inte gå mer än åt helvete 😄 Jag köpte fina förkläden med ananaser på från Leilas general store till mig och barnen i julklapp, eftersom de är så himla intresserade och alltid är med när det ska bakas. Kul att bygga på det intresset!

Julen har vi dock börjat städa bort så smått nu, även om jag nog inte kommer släppa julmusiken förrän i januari, den är ju sååå mysig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s