All about kids

Julen har flyttat in

En härlig sak med vårt hus är våra stora fönster. Utsikten mot hästhagen är också mysig, speciellt på sommaren när hästarna faktiskt är där 😉 barnen tycker att det är mysigt att krypa upp i fönsterkarmarna och titta ut. Jag drömmer om att göra en inbyggd bänk framför, med dyna och kuddar, så att det blir mysigt att sitta där även för oss vuxna.

Idag flyttade nissarna in hos oss igen! De hade ställt fram en mini-julgran till barnen och lite mini-julkulor att pynta den med. Väldigt roligt, tyckte barnen! De har varit framme mycket vid dörren idag, knackat på dörren, ropat till dem att komma ut och bara småpratat lite med dem. Som Stella här på bilden 😊 dessutom tog Nissarna fram adventskalendern, i första påsen låg en varsin påse lördagsgodis till barnen. Mycket uppskattat! Berättade historier om hur nissar i alla tider bott hos barn vid jul och om hur jag smög på dem när jag var liten och en gång fick syn på en av dem mitt i natten. Allt för att de ska få fantisera och tro på tomten och tomtenissar, det är så magiskt och härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s