Familj & vänner

Bästis på besök

Becca och jag 2006, tror jag? 16 & 17 år gamla.

Idag är jag SÅ GLAD, för ikväll kommer min fina kusin Rebecca till oss över helgen! Hon bor i Umeå egentligen och har också två små flickor som är i ungefär samma åldrar som mina små, så det är himla roligt. Vi har alltid stått varandra nära, redan som minismå var vi bästisar, skrev brev till varandra (det var den gamla goda tiden det!) och turades om att åka till varandra över någon helg eller vecka ända från att vi var i 12-årsåldern. Nu har vi som sagt små barn hemma och det var väääldigt länge sedan vi hängde utan båda våra familjer. Så den här helgen ska vi verkligen maxa hänget, gå på bio och se Lyrro (vi är inbitna fans av den gamla filmen Yrrol, det finns repliker för varje tillfälle frön den filmen!) och gå ut och äta och dricka lite vin tänker jag mig också. Otroligt härligt ska det i all fall bli, att få vara bara vi ett litet tag. Min familj kommer förvisso också att vara hemma, men jag har redan paxat Becca för helgen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s