All about kids

När mamman glömde bort halloween

Det roliga med den här enhörningsdräkten är att man ser ut att bli uppäten av enhörningen 😄

I onsdags var det ju då Halloween. Men inte för mina barn, för jag var HELT övertygad om att det var tisdag, och alltså inte halloween. Emilia sa ändå flera gånger ”men mamma det är onsdag, det är halloween idag!” Och jag bara ”nääääeeej gumman, det är bara tisdag!” helt självsäkert. Det var inte förrän jag lämnat barnen på föris och var på väg till jobbet som jag kom på att det ju fasen visst var onsdag! Haha, alltså demensen har börjat!? Så jag fick gottgöra dem genom att klä ut barnen och även göra ansiktsmålning i torsdags istället. Tur att de är så små att det funkar fortfarande, en 2- och 4-åring bryr sig ju knappast om ifall de är utklädda på rätt dag 😄

För övrigt måste jag ge ett tips på några fantastiskt bra barnfilmer om ni inte redan sett dem: först och främst KRAKEL SPEKTAKEL! Vår familjs stora favorit just nu, vi är alla helt besatta av den och har lärt oss alla sånger/ramsor utantill vid det här laget (musiken från filmen/Lennart Hellsings låtar finns på Spotify vilket vi lyssnar på varje dag i bilen). Dessutom, om ni inte redan sett Disneyfilmen Zootropolis så MÅSTE ni göra det. Den är fantastisk, har ett otroligt djup och budskap samtidigt som den är både rolig och spännande. Vi har sett den ett okänt antal gånger. Helgtips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s