Familj & vänner

Halloween på Gröna Lund

Precis när jag börjar längta som mest efter julen varje år så kommer alltid halloween… lite så där i vägen. En högtid men ändå inte, ganska oklart alltihop. Men det är ju roligt att hitta på något, framförallt för barnens skull. I år testade vi på halloween-firande på Gröna Lund! Vi åkte dit i den bitande kylan (alldeles för dåligt klädda eftersom iskylan kom lite som en chock – idag har jag köpt både en ordentlig vinterjacka + vinterskor som svar på hur mycket jag frös då…) i lördags tillsammans med våra härliga vänner. Jag måste säga att upplevelsen var över förväntan bra! Dekorationerna i form av tusentals pumpor, höbalar, fågelskrämmor och häxkittlar var fantastiska och attraktionerna var också utspökade, flygande elefanterna var tex mumieelefanter, tekopparna var häxkittlar osv. Detta var alltså på småbarnslandet där vi ju hängde mest, men vi var även tvungna att gå över till den andra sidan och där var det mycket läskigare fågelskrämmor, majsfält (hur många skräckfilmsscener utspelar sig inte på just majsfält?), spöken som vandrade runt och diverse gamla och nya spökhus. Tyvärr var köerna väldigt långa till alla attraktioner (och jag är en mes), annars hade det varit spännande att gå in på Skeppet, Olustiga huset, Motel Hell eller någon av de andra attraktionerna…..

Rekommenderar Halloween-Grönan starkt hur som helst, barnen tyckte det var otroligt roligt, klär man bara på sig själv och barnen ordentligt med kläder så är det en perfekt halloween-aktivitet 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s