Hem & inredning

Höstglädje och ny soffa!

GUD så jag njuter av att krypa ner i min säng nu sedan hösten kom. Fönstret i vårt sovrum står alltid öppet för att kyla ned det maximalt eftersom det är så mysigt att krypa ner under täcket då! Tänk att för bara en månad sedan var det så varmt att man (jag) knappt orkade med, även om det samtidigt var härligt på sitt sätt med solen och värmen så var varje dag rätt jobbig också i och med det. Jag minns panikkänslan av att vara så jävla varm dygnet runt och aldrig kunna komma undan det, förutom när vi badade. När man vaknade på morgonen i en svettpöl och aldrig fick någon paus från den heta luften. Jag är ingen sommarälskare helt enkelt….. nej, hösten är mer min grej, jag ser fram emot regniga dagar då man får kura inomhus med en bra film och en kopp te helt legitimt. Myset! Dessutom kan jag inte låta bli att börja tänka på julen, det är inte så långt kvar nu…. när man är en sån som tycker att julen börjar 1 november 😄

Vi har dessutom förberett för höstmys genom att beställa en ny soffa! Förhoppningsvis den sista på MINST 10 år, nu får det räcka med soffköp. Vi har i alla fall provsuttit soffor till förbannelse denna vår och sommar. En period hade vi absolut bestämt oss för en Valen XL från Sweef, nästa period var det bestämt att vi skulle slå till på en Furninova Petito. Men då vi var och provade petiton på Stalands passade vi på att provsitta andra soffor och hittade då den ultimata soffan (i vår prisklass, hehe) – nämligen Stalands Michigan som synes på bilden här ovan. De har en drive på den så vi kom undan till ett mycket bättre pris än vad den egentligen skulle kostat, men framförallt är den som en dröm att sitta i. Lagom bredd, ordentligt djup, höga ryggkuddar och höga armstöd men oändligt mjuk och gosig. Precis som en familjesoffa ska vara! Leverans är mellan 4-10 veckor, hoppas på att den kommer så snart som möjligt!

Barnen fick förstås provsitta och godkänna soffan 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s