Familj & vänner

Busy day

Min vackra förstfödda ♥️

… eller egentligen en busy week! Det är full fart från tidig morgon till sen kväll här. Men idag var det lite extra mycket, lördag och allt som det var. Vi var på dop för min kusins son (så fint!) och åkte sen och förtidsröstade. Jag tänkte att vi skulle spara tid på det, och slippa stå i kö, men det gjorde vi inte – alla verkade nämligen ha tänkt likadant?? Vi träffade dessutom flera vänner och bekanta i kön, så unika kan vi väl inte kalla oss direkt haha. Nu är det gjort i alla fall så nu är det bara att invänta resultatet imorgon kväll. Jag vet i och för sig inte om jag orkar följa det, det känns alldeles för stort och avgörande. Jag har SÅ ont i magen redan nu, fy tusan alltså. Kommer ihåg känslan när man vaknade upp till att Trump hade vunnit presidentvalet i USA, sån himla domedagskänsla över det. Och det har ju knappast blivit bättre…. därefter blev det i alla fall bibliotekshäng, middag med min mamma och bror, storstädning och lite annat smått och gott innan jag kunde sjunka ner i soffan äntligen.

Jag såg för övrigt en bra Netflixfilm nu ikväll, ”Sienna Burgess is a loser”. Helt ny verkar den vara. Blev helt indragen i dramat, så tipsar om den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s