Allt och inget

En barnfri natt

Igår hämtade barnens mormor och morfar dem på förskolan och tog med dem hem för övernattning. Vilket lämnade en kväll och natt för bara mig och Johan! Vad gjorde vi då? Well, det första jag kom att tänka på var LYXEN i att kunna gå en kvällspromenad bara vi två, så det gjorde vi. Hade tänkt att gå lilla rundan bara men vi hade så mycket att prata om att det blev stora rundan, haha.

Första veckan på jobbet efter semestern har varit lite seg, har inte riktigt kommit tillbaka till jobb-mode än. Men det kommer väl, de höstkyliga vindarna är i alla fall väldigt välkomna och jag är så glad att de tropiska nätterna är över. Barnen är också så glada över att ha börjat förskolan igen. Ett litet projekt i höst blir att vänja Stella vid att gå från bilen till förskolan, en sträcka på ca 20 meter. Som hon aldrig vill gå utan kräver att bli buren, och har gjort sen hon började. Gissar att det är någon trygghetsgrej, men det börjar bli så väldigt tungt att bära runt på henne, hon är ju ändå närmare 2,5 år nu. Det är rimligt att hon går själv, haha. Ett litet projekt i det stora hela, men jag tror det kommer göra underverk för min rygg 😄

Barnen i nya höstjackorna och mössorna. Så glada inför första dagen på föris ä!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s