All about kids

Rensa ut

En lunch på Wåffelmagasinet i Ljugarn på Gotland – helt otroligt gott!

Nu är vi hemma igen! Och vi lämnade tydligen sommaren på Gotland och kom hem till hösten. Såååå himla skönt ärligt talat, jag är så redo för kyla efter alla tropiska nätter där man legat och svettats loss, på att vara varm och trött hela dagarna pga värmen. Jag startade hösten direkt med att rensa ut i barnens garderober, en av mina favoritaktiviteter, på riktigt! Jag rensade ut allt i storlek 86 från Stellas garderob och det mesta i storlek 104 från Mias garderob. Behöver köpa nya kläder i storlek 98/104 och 110/116 nu, barnen har vuxit som ogräs över sommaren. Är sugen på att gå in på Newbie och gå loss, även Mini Rodinis och Pomp Delux:s nya kollektioner ser riktigt fina ut. Men vi får se vad det blir.

Imorgon är det dags för förskola och jobb igen. Det blir nog bra det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s