Mina tankar · Vikt & träning

Nedräkning till 30 och förändringar på gång

Idag blev jag 29 år, på något sätt lät det så himla mycket äldre än 28? Haha, oklart varför. Kanske för att det är det sista året i tjugoårsåldern, nästa år blir det liksom 30-årsfest för mig. Det känns som att jag vill göra det mesta av det här året, vill gå in i 30 och känna mig så bra i mig själv som jag kan, och vad det är vet jag precis. Viktigaste presenten till mig själv är att jag faktiskt AVBOKAT överviktsoperationen nu, jag bad dem till och med att avsluta ärendet. Här ska inte bli någon stympad magsäck och jag är SÅ lättad över det! Alltså det känns som att jag sluppit livstids fängelse ungefär! Hur det kommer sig och vad jag ska göra istället (inte nöja mig med ett liv som fet i alla fall), kommer jag att behålla för mig själv tills det känns rätt att dela med mig av den. Det känns som att jag delat med mig av varje sväng på denna karusell i flera år, och det har ju inte hjälpt. Så nu prövar jag att göra lite annorlunda, men i slutändan kommer jag förstås att berätta hela historien.

Denna födelsedag har varit riktigt härlig! Jag befinner mig ju på Gotland, den bästa platsen på jorden, tillsammans med några av mina favoritmänniskor i hela världen, min lilla familj, min kusin Becca, hennes kille Daniel och deras två döttrar som är i ungefär samma åldrar som våra tjejer. Vi har så otroligt kul ihop, älskar vårt gäng! Största delen av dagen spenderade vi inne i Visby på medeltidsveckans första dag, mycket spännande att se på. Därefter tog vi med hela gänget för middag på Surflogiet vilket verkar vara sommarens nya utflyktsmål bland influencers, vilket förstås gjorde mig nyfiken. Och det var verkligen riktigt mysigt att äta megagoda hamburgare på stranden medan havsbrisen blåste på för fullt. Tyvärr var samtliga barn på rätt kasst humör och lyssnade inte på oss för fem öre så vi vuxna var rätt irriterade medan barnen var trötta och trotsiga hela gänget. Efter maten blev det dock ett dopp i havet alldeles nedanför restaurangen – vattnet är så varmt och skönt! Efter att ha nattat alla barnen här i stugan satte vi oss på altanen och drack lite alkohol och spelade kort. Så rolig dag och jag känner mig supernöjd med födelsedagen!

En reaktion till “Nedräkning till 30 och förändringar på gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s