Familj & vänner

Stockholm under stjärnorna

Åh vad jag känner mig fylld av energi! Jag har spenderat kvällen med en av de härligaste människorna jag vet, min vän Isabell! Vi sågs med barnen i förra veckan och bestämde då att det vore härligt att ses utan barnen en kväll, så ikväll gjorde vi slag i saken och tog oss ut på stan. Vi gick till ett ställe som var nytt för mig; Stockholm under stjärnorna på Brunkebergs torg. Vi tog hissen 13 våningar upp och gick från stekhet värme på marken till en härlig frisk bris uppe på taket! Helt perfekt ställe denna sommar. Det var förvisso otroligt hög musik, men vi ignorerade det och tog en drink (frozé – rosévin i slushform! Geni!) och åt middag (nudelsallad som var otroooolig) och pratade loss. SÅ trevligt och SÅ välbehövligt med vuxenhäng! Bättre kan inte en torsdag bli ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s