Allt och inget

Sommarlovshelg i Göteborg

Vilken helg! Det känns som att vi har varit borta i flera veckor med tanke på allt vi hunnit med under denna helg. Det har varit långa dagar med mycket aktiviteter, minst sagt. I lördags gjorde vi Liseberg från öppningen kl 11 till läggningsdags vid 19 då vi åkte hem och nattade några övertrötta och överexalterade barn. Men så himla roligt det var! Kidsen åkte karusell efter karusell på löpande band, det var väldigt spännande att se hur de skulle reagera eftersom de inte åkt karuseller på det sättet förut. Stella är grymt våghalsig upptäckte vi, hon åkte allt hon fick åka (hon var precis 90 cm nu så mycket kunde hon faktiskt åka) och tjoade ”woohooo!” blandat med att gömma sig mot ens arm när det blev läskigt, men varje gång karusellerna stannade så bröt hon ihop för att hon inte ville gå av, haha. Så det blev en hel del åkande helt enkelt. Mycket roligt! Emilia och kusin Néa som är lika gamla kunde åka flera karuseller själva, de är nu så stora att de förstår att de måste sitta ner och hålla i sig hela tiden. Stortjejerna! Em är dock inte lika våghalsig som sin lillasyster, och hon sa ifrån på en gång om någon karusell såg för läskig ut. Mycket bra tycker jag, som inte heller är så förtjust i karuseller (mår illa när det snurrar runt och avskyr ”fritt fall-känslan” vid starka G-krafter, så småbarnskaruseller är perfekta för mig 😂) och tycker det är bra att hon inte dras med av att kusinerna ska åka utan står för att hon inte vill. Vi tittade även på en teater, ”Prinsessan och draken”, som var så himla rolig och bra! Jag skrattade själv högt flera gånger eftersom draken var så ironisk och rolig, haha. Rekommenderas om ni ska till Liseberg! På kvällen när barnen somnat så dukade vi upp mousserande vin och moussetårta på uteplatsen och så firade vi Martins födelsedag med massor av prat, skratt och sång till gamla låtar hela kvällen. Så himla kul!

Söndagen spenderade vi på stranden i Askim, en jättefin långgrund strand som var perfekt för barnen. Varmt i vattnet var det också. Det var en riktigt mysig helg helt enkelt och nu känns det verkligen som att vi sparkat igång sommarlovet ordentligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s