All about kids · Vårt hus

Imorgon blir vi med lekstuga!

Det pågår en hel del i vår trädgård just nu. Vi har beställt altanvirke som kommer om en vecka (hejdå skatteåterbäringen! Vi kanske ses nästa år istället!) så vi håller på och förbereder för det genom att gräva bort jord, lägga markduk och stenplattor så att det bara är att bygga altanen när virket kommer.

Dessutom har Johan grävt ut för lekstugan som levereras imorgon!! Japp, en riktig fin liten lekstuga ska vi få, som våra snälla familjer skramlat ihop till som 4-årspresent till Emilia (även om det kommer bli lika mycket Stellas förstås). Det ska bli sååå roligt att få måla den och inreda den, förhoppningsvis så att den hinner bli klar till Ems fölsis på tisdag!! Under tiden kommer den få bo under en presenning för att inte förstöra överraskningen för barnen 😊

Total lekstuge-inspo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s