Ytligheter

Jag i 12 memes

Jag älskar ju Pinterest, och har gjort det sedan jag började använda det för 6 år sedan. Använder det så mycket! Det är där jag slö-scrollar på kvällarna innan jag ska sova exempelvis, och såklart pinnar jag idéer när jag vill göra om hemma, ska ha kalas eller så. Bästa appen! Jag gillar också att förlora mig i roliga memes, och jag sparar dem som jag känner igen mig i. Min ”funny because it’s true”- tavla säger nog väldigt mycket om mig därav. Låt oss titta på NÅGRA av bilderna:

Ja, jag är en ängslig själ kan man ju säga. Hönsmamma, hypokondriker, flygrädd, you name it………

….. och det kan man ju hantera genom att äta eller nätshoppa tex…………..

En annan trevlig sida av mig 😄

Jag är kort. Helt enkelt. 1,58 lång var jag senast jag mätte mig, haha.

Något som tröstar när självförtroendet inte är på topp 😄

Får mycket feminist-memes i mitt flöde, jag gillart ju, eftersom jag naturligtvis är feminist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s