Familj & vänner

24 timmar i Göteborg

Åh vilken underbar lördag vi hade i Göteborg, den var helt fantastisk! Johans syster och svåger hade satt ihop en överraskningsdag eftersom Johan fyllt 30. Det var väldigt spännande att ta tåget ner till Göteborg utan barn och sedan överlämna hela dagen och kvällen åt dem. Första stoppet var Gothenburg Escape Game, jag blev så himla glad när jag insåg vad vi skulle göra – har velat testa Escape Room länge! Uppdraget de valt var det svåraste med marginal tydligen, så det var väldigt svårt men också så roligt – och vi hittade faktiskt 3 av 5 bevis! Inte helt illa för några som aldrig testat på det förut, det tog en stund innan vi alla kom in i tänket, det gäller ju att förstå vad som ska göras. Vi var helt lyriska när vi kom ut därifrån och började på en gång smida planer för när vi kan köra escape room nästa gång!

Efter det tog vi ett glas rosé på en uteservering innan det var dags att kliva ombord på skaldjursbåten M/S Trubaduren för en tripp runt Göteborgs skärgård. Det var en perfekt kväll med strålande sol och blå himmel, så vi njöt för fullt! Och maten var sååå god, jag brukar inte tycka att skaldjur är så där jättefantastiskt, snarare helt okej – men detta var verkligen otroligt gott! Så fint ordnad dag verkligen, och så generöst av dem att bjuda oss på detta!! blev helt varm i hjärtat ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s