Allt och inget

Att ha en 2-åring hemma

Nu har vi firat Stella ordentligt, igår hade vi nämligen ett litet släktkalas för henne också. Då fick hon även sin Elsa-tårta, vilket även blev dagens ord för Stella, hon ropade förtjust ”Ejsa tatta!” ett antal gånger under dagen 😄 även vår fina Hanna från Gotland är hos oss över långhelgen, till allas glädje!

Vi har tittat på så mycket bebisbilder de senaste dagarna, Emilia är superintresserad av att se bilder på sig själv och Stella, och prata om hur det var att vara bebis. Men framförallt har vi kikat på Stellas bebisbilder alltså, och det känns ju inte som att det har gått 2 år redan. Min lilla bebis! Jag blir ju direkt sugen på att skaffa en till bebis:

Alltså goooooooset!! 😍 Men att ha en 2-åring hemma kan också vara riktigt gosigt faktiskt, de är ju lite bebis då fortfarande, och Stella har fortfarande napp och blöja (potträning får bli sommarprojektet). Hon pratar HUR mycket som helst och härmar alla ord man ber henne att säga. Det gjorde aldrig Emilia, hon sa enbart det hon själv ville säga, aldrig på uppmaning av någon. Så det är roligt att träna ord med Stella. Hon är fortfarande en otroligt viljestark och envis tjej som blir fruktansvärt arg ett antal gånger varje dag, då skriker hon på ett morrande sätt, stampar i golvet och lägger sig ner på golvet och rullar runt. Och ger sig inte förrän hon får det hon vill ha, haha.

Hennes favorit i världen är verkligen Emilia, om hon inte har Em i sin omedelbara närhet så kommer ett konstant ”Mila? Mila? Mila?” tills hon är lokaliserad. Hon härmar dessutom ALLT Emilia gör, minsta gest och grimas hänger Stella med på. Det är fint att se! Hon vill också gärna krama Emilia, men försiktigt eftersom Emilia gärna blir hårdhänt och lyfter upp Stella i ett hårt grepp, bär runt på henne och rätt ofta tappar henne ner i golvet (trots att man bredvid ropar NEJ EMILIA INTE BÄRA!!” – det hjälps inte). Vilket Stella inte uppskattar, såklart haha. Men det är fantastiskt att se hur roligt de har tillsammans, hur de hjälper varandra och hur mycket kärlek de visar varandra. Älskar det!

Världens bästa tjejer ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s