Stella <3

Stellas 2-årsdag

Ja, idag är det Stellas födelsedag! En löningsdags-unge, i alla fall om man inte jobbar kommunalt som jag gör 😄 Kl 07.46 föddes hon den 25 april 2016..

Vi gick upp redan 5 i morse för att göra i ordning allt, och väckte Stella med sång vid 20 över… så det blev en tidig morgon! Stella blev så glad för det hela och för presenterna – ett lek-våffeljärn från Kids Concept, eco bud-docka från Rubens barn och ett hemfixat dockskåp med Lundby-möbler. Det har lekts här hela morgonen med presenterna och nu tittar tjejerna på Lotta på Bråkmakargatan – Stellas tvillingsjäl kan man säga 😄 Barnen är hemma med mormor på förmiddagen idag och själv flexar jag ut kl 12 och så kommer lite kompisar på eftermiddagen. Ikväll blir det våfflor med lite familj och vänner! Tror på en bra fölsis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s