Vikt & träning

Gastric bypass

Idag är det återigen dags för mig och Mathilda att träna med vår PT, jag ser verkligen fram emot det! Eftersom Mathilda enbart jobbar natt och jag bara dag så har vi sjukt svårt att hinna ses – så gympassen blir vår chans att hänga liksom. PT:n har ordnat övningarna så att de är fokuserade på kompisövningar och roliga (men svettiga) lekar, så vi har verkligen kul ihop!

Jag har även meddelat kirurgen på Ersta sjukhus att jag tackar ja till en gastric bypass-operation, så snart kommer jag få hem en tid för min planerade operation. Jag känner mig inte lika livrädd nu som jag gjorde för några veckor sedan, men nog känns det som ett ordentligt vägskäl i livet som jag fortfarande funderar ordentligt på. Jag KAN ju ställa in operationen om jag vill, det är ju inte skrivet i sten. Men jag kommer ändå fram till hela tiden att jag bara vill hoppa av hela den här vikt-karusellen och börja leva livet fullt ut utan psykiska och fysiska begränsningar…. så jag kommer ändå fram till samma svar hela tiden, att jag ska göra operationen. Men jag hade ju velat titta 1 år, 5 år, 50 år fram i tiden för att se om det var rätt beslut verkligen – man vet ju inte vad livet medför…

En reaktion till “Gastric bypass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s