All about kids · Ytligheter

Nya flätor

Jag prövade att göra en inbakad hjärtfläta i helgen, inspirerad av Emily som gjort en på sin dotter. Det blev inte helt som jag tänkt mig, behöver ju få hjärtat att gå ned och mer ihop där i mitten för att det ska likna ett hjärta mer. Men det blev okej för första gången ändå, tycker jag! Det var inte så svårt som det såg ut faktiskt och nästa gång vet jag hur jag ska göra den bättre. Detta var målbilden:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s