Allt och inget

Förtjänar helg

Jag vet inte hur ni brukar sitta när ni fikar, men så här gör Emilia i alla fall 😄

Äääääntligen helg! Jag har jobbat stenhårt den här veckan för att ta igen allt jag inte kunnat göra när jag vabbat och varit sjuk, och äntligen känns det som att jag ligger i fas igen, men det har krävt att jag jobbat över i stort sett hela veckan… idag har jag dessutom haft ett riktigt jobbigt möte med en kund som tog hårt på mig, så helg känns otroligt nödvändigt! Varje dag den här veckan har jag också tänkt att jag ska åka tidigare från jobbet för att träna, men så har klockan tickat iväg och plötsligt är klockan 17.30 och det är dags att åka hem (jag slutar 16.30 i vanliga fall). Jag får köra träning i helgen istället, åtminstone ett pass.

Imorgon ska jag leka med barnen och göra precis vad de vill, har längtat hela veckan efter att bara vara med dem. Och på kvällen ska jag, Johan, min bror och hans flickvän ut och äta och sedan se Tårtgeneralen på bio! Min brorsa och jag har varit Filip och Fredrik-fans sedan typ alltid, så det är givet att vi ska se den här också. Barnen får sova över hos mormor och morfar, så det går ingen nöd på dem 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s