Allt och inget

När isoleringen är över

Sysselsättning under isolering – ansiktsmålning 😄

Wohooo! 48 timmar har gått och isoleringen är officiellt över! Det blev en jobbig eftermiddag i onsdags för Emlis, men sedan i torsdags har hon mått som vanligt och varit pigg och glad. Skönt! Johan mådde lite dåligt också plus att vi höll Stella hemma från föris för säkerhets skull, så vi har varit hemma alla fyra dessa dagar. Med fokus på att underhålla barnen och städa skiten ur huset med klorin för att bli av med minsta lilla bacill som kan tänkas hänga kvar. Det var alltså himla skönt nu på fredagskvällen att sätta sig till bords i ett minutiöst städat kök och äta middag. Tillsammans med barnens mormor dessutom, som varit utomlands i två veckor och varit otroligt efterlängtad av barnen!

Nu på kvällen skippade vi TV:n och lade oss och läste istället, jag har börjat läsa en himla rolig bok som jag fick i julklapp av mamma, nämligen ”Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske” av Emmy Abrahamson, som handlar om exakt just det. Otroligt rolig och jag har redan läst halva (den inte jättetjocka) boken. Tydligen är det en sann historia också! Läsvärd!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s