All about kids

Kalas och magont

Vackra, älskade barn ❤️

I söndags fyllde finaste moster Nicole år, och när det är kalas på gång så blir det förstås också kalaskläder för barnen, det är sen gammalt! Oavsett om det är barnkalas eller vuxenkalas 😊 denna paljettklänning valde Emilia ut för någon månad sedan när vi scrollade igenom H&M efter kalaskläder och jag beställde en till henne och en till Stella eftersom även hon numera är klänningsbesatt – men det är ju verkligen inte lätt att vara (nästan) 2 år, så Stella blev tokig för att hon inte fick ha Emilias klänning trots att hon själv alltså har en exakt likadan…… svårt att vinna där. Haha. Ett mysigt kalas blev det i alla fall!

Igår hade jag en riktigt jobbig dag på jobbet, med lite händelser som gjorde att jag blev helt tagen. Jag kunde dock prata med min bästa Batol och sedan kändes det bättre. Hur som helst så fick jag så otroligt ont i magen så fort jag kom hem, jag var så trött och mådde så dåligt att jag somnade redan 19.30…. bara för att vakna upp med samma magont vid midnatt och inte kunna somna om på flera timmar tack vare 1) magen, 2) Johans snarkningar, 3) Stellas slemhosta och 4) att hon krävde att få ligga PÅ min mage. Yes, härlig natt… det slutade med att jag la mig i Emilias säng i alla fall. Idag jobbar jag hemifrån för att se om magontet går över. Hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s