All about kids

Bio innan man fyllt 2 år

Vi var ju på bio i helgen och såg Tjuren Ferdinand! Det var hela familjen, så jag, Johan, Emilia och Stella. Emilia är van vid att gå på bio, men det var första gången för Stella i medveten ålder (allra första gången var hon 3 månader bara, jag minns att hon satt i bärselen men ändå var supernyfiken på filmen, haha). Vi kände oss rätt säkra på att pröva, Stella sitter gärna och ser på filmer hemma nämligen, jag menar hon vill ju helst se Frost dag ut och dag in, haha. Men tyvärr gick det väl så där halvbra, hon var alldeles för sprallig och upprymd över popcornen, alla barnen i salongen och hur spännande allt var. Det gick bra tills mitten av filmen ungefär, sen blev det roligare att stå upp i stolen och leka tittut med barnet bakom haha, så då drog jag med henne ut i gallerian istället. Oh well! Nästa gång ska vi se någon kort knattebio-film istället, 2 timmar var alldeles för mycket för Nanna (som hon kallar sig själv). Men finns det bra knattefilmer? Jag tycker mest det ser ut att vara gamla avsnitt av Alfons som man sett hundra gånger redan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s