Allt och inget

Bästa tiden på dygnet

Varm choklad sitter fint när snön yr utanför, introducerade det för barnen i veckan och de älskade det förstås.

Det känns som att vintern blev ännu mer hysterisk efter att jag skrev att jag längtar efter vår för några dagar sedan?? Haha. Å ena sidan är det ju perfekt sportlovsväder just nu, men å andra sidan är det inte lika kul för oss som inte har sportlov utan ska försöka gräva fram en bil på morgnarna och pulsa i en halvmeter snö till och från jobbet… herregud alltså. Jag gör knappt annat känns det som. I helgen får vi försöka embracea vintern lite innan den försvinner igen, åka pulka och skridskor som vi inte riktigt hunnit med så mycket ännu.

Jag bara jobbar och jobbar och jobbar i övrigt. Har tusen saker att göra och tusen saker jag inte hinner med. På kvällarna håller jag sedan några veckor tillbaka (…) på att måla om vårt Ikea Björksnäs-vitrinskåp. Från omålad trä till mörkt grå. Kalkfärg, det kommer jag inte använda igen, så otroligt omständligt och jobbigt. Vi är inne på andra omgången med färg nu eftersom första omgången blev förjävlig efter att den speciella kalkfärgs-möbellacken åkte på… lite för stort DIY-projekt för mig egentligen, jag blir bara irriterad. Haha.

Annars är den tid på dygnet då jag njuter allra mest i vardagen när jag ligger i hopkurad i sängen på kvällarna och barnen ett efter ett yrvaket stapplar in och kryper ner tätt intill mig. När jag har två små varma kroppar som trycker sig nära mig och sover gott, när hela min familj är nära mig, men bara jag är vaken. Det är min allra bästa tid! Att gosa med mina sovande barn medan jag ligger och läser diverse artiklar på Wikipedia (mitt varva ned-trick när jag inte kan tända lampan och läsa en bok). Då är jag som lyckligast!

2 reaktioner till “Bästa tiden på dygnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s