Allt och inget

Johans nya jobb

Vilken skön helg, humöret är på topp – vi har ingenting planerat, lönen kom igår och Johan fick i veckan veta att han fått ett nytt jobb. Japp! Han har varit inne i en ansökningsprocess sedan början av januari, och äntligen blev det klart att han fick jobbet. Jag är så himla glad för hans skull, som han har kämpat för detta och hoppats, väntat, längtat… och varit nervös, spänd och orolig. Så så så värd detta! Därför firade vi med en liten prinsesstårta igår – det godaste Johan vet.

Idag kör vi en lugn lördag hemma bara, vi var på simhallen i förmiddags, men sedan dess har vi bara tagit det lugnt. Johan är iväg så jag är hemma själv med tjejerna. Imorgon drar vi antingen till IKEA eller på bio. Vi får se! Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s