Allt och inget

Streptokockisar

När man legat hemma sjuk i en vecka behöver man ett väldigt bra filter…

Yes, jag har ju varit sjuk av och till i över en vecka, men framförallt sedan i måndags, med feber som kommer och går, halsont som känns som knivar varje gång jag sväljer och en kropp som känns som skit. Idag blev jag less på skiten och gick till vårdcentralen. Läkaren skrattade lite överseende och sa att visst kunde vi väl ta ett halsprov, men han trodde inte att det skulle visa något. Men jo sörru, streptokocker var det och nu är en 10-dagars antibiotikakur inledd. Om 2 dagar ska jag vara smittfri, så jag kommer vara hemma resten av denna vecka åtminstone. Kul! Det var i och för sig otroligt länge sedan jag hade halsfluss eller streptokockisar (blir det bättre om man gullar till det lite?), jag minns inte ens senast jag hade det, säkert i högstadiet eller gymnasiet. Så det var väl dags nu då! Nu håller jag alla tummar och tår för att inte barnen ska få det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s