Hem & inredning

Dags att hämta nya matbordet!

Igår kväll kom febern tillbaka igen, låg och feberfrossade hela kvällen så det var bara att inse att jag var tvungen att vara hemma idag. Jag var övertygad in i det sista om att jag skulle kunna gå och jobba idag också, jag behöver verkligen vara där egentligen pga sååååå mycket att göra… men vad ska man göra? Är man sjuk så är man.

Så hela dagen idag har jag varit helt knäckt, bara sovit och frusit och haft ont överallt. Men så var det planerat sedan flera veckor tillbaka att vi skulle hämta hem nya matbordet från Lilla Möblemanget i Västerås idag, och min pappa hämtade Emilia från förskolan och allt (Stella har varit sjuk i några dagar så hon var hemma med mig och Johan som vabbade för henne), och ska ta hand om barnen ikväll. Så jag fick proppa i mig en ”ambulans special” – en Ipren och en alvedon – och så var det bara att åka iväg. Johan kör dock, så jag behöver ju bara sitta bredvid och sedan hjälpa honom att bära in bordet i släpet. Det ska bli jättekul att få se bordet äntligen!

Så här kommer det som sagt se ut, fast större, måtten blir hela 270×110 cm…. 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s