Hem & inredning

Tid att granska

Jag hann jobba en halv dag innan jag blev tvungen att inse att jag var sjuk och behövde gå hem. Känner mig liksom helt överkörd, så den hör dagen har jag spenderat liggandes nedbäddad i soffan bara. Ingenting blir gjort, för jag orkar inte ta mig upp ur soffan… så kul var det här alltså!

Det jag HAR gjort är att kritiskt granska varenda del av vårt vardagsrum/kök. Där jag liksom ändå ligger. Allt jag ser är vitt, grått och svart. På ett rätt ointressant sätt, jag vill få in en mer levande och varm känsla! Jag tänkte först att vi behövde måla väggarna (därav färgproverna på väggen), men näe, det vita är inte problemet. Det är genom att slipa golvet vi ska få den där levande känslan, det vita golvet är bara för mycket. Jag vill ha ett ljust men ändå träfärgat golv! Vi kommer även byta ut vårt matbord som nu är hembyggt av Johan och ljusgrått. Vi har faktiskt beställt ett från Lilla Möblemanget som vi ska hämta nästa vecka!

Så här kommer det se ut, fast med plats för 8 personer och lite bredare. Jag tror det kommer ge en bättre känsla också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s