Familj & vänner

Enhörningskalas

Det blev ett mysigt kalas för lilla Penny igår! Det bjöds på enhörningstårta, maränger i olika färger, popcorn och kakor. Sedan lekte barnen ”sätta hornet på enhörningen” (istället för sätta svansen på grisen alltså), barnen hade diadem med horn på och enhörningsballonger. Tydligt tema 😊 Av oss fick Penny en docksäng med täcke och kudde till, inköpt på Jollyroom (ej adlinks). Så himla fint!

Har börjat fundera på presenter till barnen för i år, vad kan vara kul att få när man fyller 2/4 år? Emilia fick en cykel när hon fyllde 2, men hon lärde sig inte cykla förrän hon blev 3 och hon förstod hur hon skulle trampa på pedalerna och styra samtidigt….. Så det kanske var lite tidigt. Eventuellt ett dockhus till Stella, vi sålde nämligen det som hon fick i 1-årspresent eftersom det var så fruktansvärt stort, det tog upp alldeles för mycket plats till och med i Emilias stora rum. Emilia känns för övrigt också svår att köpa till, de här barnen har ju så himla mycket redan… är det för tidigt att ge upplevelser tro? Eller kan en tripp till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby kanske vara något??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s