Familj & vänner

Vi drar västerut…

… mot Göteborg, alltså! Det är dags att hälsa på Johans syster Helena med familj igen, senast vi var där var på minstingkusinen Pennys dop i september. Nu fyller hon 1 år redan, så det måste vi ju vara med och fira! Vi har köpt en jättefin present som dock tar upp halva bakluckan, haha. Vad det är kan jag visa imorgon, när Penny öppnat paketet. Jag vet att Helena har planerat ett riktigt fint barnkalas med enhörningstårta och hemgjorda maränger bland annat. Så det ska bli kul! Em och Stella har med sig sina nya kalasklänningar, som de är väldigt pepp på att få använda för första gången. Vi ska också försöka hinna hitta på något på stan på söndag också innan vi åker hem på måndag. Myshelg, helt enkelt!

Kusin Néa och Emilias frisyrer på dopet i höstas. Lär bli att hitta på något liknande imorgon 😊

Glad fredag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s