Familj & vänner

Moms night out

En av de få bilder jag tog under kvällen, det finns desto mer videobevis, men det stannar mellan mig, Towe och My, haha.

Igår hade jag en utekväll med My och Towe! Eller ja, största delen av kvällen spenderade vi hemma hos My med att dricka champagne, shotta och dansa och sjunga med i låtar. Så kul! Men det blev lite för mycket för oss alla, Towe tappade vi på tunnelbanan på väg in mot stan, jag och My fortsatte och tog oss (efter mycket om och men…) till Häktet, men vi mådde båda alldeles för dåligt för att vara kvar. Så jag skickade hem My med en kompis och själv tog jag taxi hem. Men det var kul så länge det varade, haha.

Den här dagen har alltså inte varit den piggaste kan man väl säga, det var länge sedan jag var så här bakis. Då var det skönt att bara åka hem till mina föräldrar och få hjälp med barnen, för då vill de bara hänga med mormor och morfar. Vilket passade mig perfekt idag… haha. Nu har jag gått och lagt mig tidigt för att få så mycket sömn som möjligt så jag är pigg och glad på jobbet imorgon i alla fall. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s